Deloglasnik - Ko se osebne vrednote razlikujejo od vrednot podjetja
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Ko se osebne vrednote razlikujejo od vrednot podjetja

Selekcijski postopek

 • Razgovor: Štiri ključna vprašanja, ki se pojavijo! Razgovor: Štiri ključna vprašanja, ki se pojavijo!

  Vaš življenjepis je najpomembnejši za prvi vtis pri delodajalcu in odločilen za ožji izbor. Za tem ostaja najpomembnejši del postopka razgovor. V različnih podjetjih se vprašanja seveda razlikujejo, a vseeno obstaja nekaj ključnih vprašanj, ki jih vsi radi zastavijo. Da se boste nanje lahko pripravili in tako pustili boljši vtis, si v nadaljevanju preberite, katera so ta vprašanja

 • Zaposliti moškega ali žensko?! Zaposliti moškega ali žensko?!

  V duhu praznika vseh žensk, ki smo ga praznovali v petek, in današnjega dneva mučenikov, se sprašujemo, kateri ima prednost pri zaposlitvi. Če sta torej moški in ženska v službi preveč kvalificirana in izjemna, je vprašanje, koga zaposliti? Ali obstajajo razlike med spoloma, ko gre za zvestobo?

 • Kako navdušiti šefa? Kako navdušiti šefa?

  Ta članek ne govori o prilizovanju, ampak o načinih, kako na šefa narediti čim boljši vtis in ga navdušiti.

 • Kakšen je idealen delavec? Kakšen je idealen delavec?

  Vsi direktorji prihajajo iz različnih okolij in na različne načine vodijo razna podjetja. Glede na pogovore z delodajalci, najuspešnejši delavci počnejo štiri stvari, s katerimi preoblikujejo sebe in podjetje ter na takšen način stopajo proti vedno višjemu položaju.

 • Osebne lastnosti, ki jih podjetja iščejo pri zaposlovanju Osebne lastnosti, ki jih podjetja iščejo pri zaposlovanju

  Na razgovoru delodajalec išče in podaja najrazličnejše informacije, da oba s kandidatom ugotovita, ali sta združljiva in ali lahko skupaj dosežeta določene cilje.

 • Kako zmanjšati tremo pred razgovorom za zaposlitev? Kako zmanjšati tremo pred razgovorom za zaposlitev?

  Trema pred razgovorom je povsem običajna zadeva, sploh ko gre za prvi razgovor ali razgovor za višje delovno mesto. Naučite se, kako kljub tej nadlogi izkazati v pogovoru.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj