Deloglasnik - Načrtovanje kariere
deli
Tweet
deli

Načrtovanje kariere

Več

Karierni razvoj je posebej pomemben za vsakega zaposlenega, zato smo oblikovali odsek, ki se preprosto imenuje: Moja kariera. Moja kariera prinaša številne nasvete o tem, kako upravljati svojo kariero in poudariti sebe kot kakovostnega zaposlenega in s tem uspešno poslovati. Tukaj je nekaj nasvetov o tem, kako se obnašati, ko pride k vam nov šef ali če si zaslužite pričakovano promocijo. Se želite ponovno kvalificirati, vendar ne veste v kaj - pomagali vam bomo. Naučimo vas, kako ljubiti delo, ki vam ni všeč, in kako se pogajati o dvigu ter kako vedeti, kdaj je pravi čas za vzpon in ali si ga zaslužite. V tem času je še posebej resno vprašanje odpuščanja, zato vam svetujemo, kako se pripraviti na odpuščanje in kako se spopasti z zmanjšanjem plač, hkrati pa vas tolažimo: če ste brezposelni, vam ni treba biti žalostni.

 • Življenje in delo v tujini: Nizozemska Življenje in delo v tujini: Nizozemska

  Nizozemska, država z bogato zgodovino in kulturno dediščino, kjer bi rad živel in delal marsikdo.

 • Zdravo prehranjevanje na delovnem mestu Zdravo prehranjevanje na delovnem mestu

  Vam med delom pogosto zmanjka časa za zdrav obrok? Preberite si nekaj nasvetov za bolj uravnoteženo prehranjevanje.

 • Kako vzdržati ravnovesje med delom in zdravjem Kako vzdržati ravnovesje med delom in zdravjem

  Kako ohraniti ravnovesje med poklicnim in osebnim življenjem je ključnega pomena za zdravo in dobro počutje. Ko delamo nadure in smo pod stresom, enostavno pozabimo nase in na zdrav način življenja. A vsakdo lahko obvlada naporen življenjski stil. Poglejmo kako.

 • Kako komunicirati z bolj težavnimi osebami? Kako komunicirati z bolj težavnimi osebami?

  Tekom kariere se srečujemo z različnimi ljudmi. Z nekaterimi se od prvega dne »poklapamo« in se odlično razumemo, z drugimi pa gre malo težje.

 • Kako priti do dela svojih sanj Kako priti do dela svojih sanj

  Začenjate svojo kariero in si želite biti zadovoljni s svojim delom?

 • Osredotočite se na bistvo Osredotočite se na bistvo

  Kako naj ostanemo osredotočeni na uresničevanje svojih ciljev? Predstavljamo vam deset nasvetov, ki vam bodo pomagali ohranjati pozornost tako na delu, kot tudi doma.

 • Kako se odmakniti od dela in si napolniti baterije? Kako se odmakniti od dela in si napolniti baterije?

  Če sodite med tiste ljudi, ki nikoli ne nehajo delati, razmislite o pogovoru s strokovnjakom o vzrokih za takšno vedenje, mi pa vam lahko pomgamo s preprostimi nasveti, da si malo napolnite baterije.

 • Rutine med vikendom za uspešen delovni teden Rutine med vikendom za uspešen delovni teden

  Kaj početi med vikendom, da bo prihajajoči delovni teden bolj uspešen? Portal Women in Adria predstavlja rutine uspešnih ljudi, ki jih je vredno uporabiti.

 • Kako izboljšati odnose s sodelavci? Kako izboljšati odnose s sodelavci?

  Medosebni odnosi so ključnega pomena tudi na delovnem mestu. Z le nekaj koraki lahko izboljšamo odnose s svojimi sodelavci.

 • Kako ostati motiviran pri delu? Kako ostati motiviran pri delu?

  Kako z lahkoto opraviti vse naloge in ostati večino časa navdušen nad delom? Preberite si devet skrivnosti zelo motiviranih delavcev, ki bodo tudi vam pomagale postati navdih za ostale v delovnem okolju.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj